8 вересня астероїд, відомий як 2020 PT4, пролетить повз Землю і місяць, що НАСА описує як "зближення з Землею". Астероїд являє собою космічну скелю довжиною 36 метрів, що майже в два рази більше 18-колісної вантажівки.

Читайте Знай в Google News!

НАСА заявило, що астероїд рухається зі швидкістю 12,6 кілометра в секунду, або 45 360 кілометрів на годину.

З такою швидкістю він міг подорожувати з Великобританії в Нью-Йорк більше восьми разів за годину.

Космічний камінь пройде в 4,9 рази більше, ніж відстань між Землею і місяцем, або 1883153 кілометра.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Тим не менш, НАСА описала його як об'єкт, що зближується з Землею (ОСЗ), що означає, що це прекрасна можливість для вивчення сонячної системи.

Навіть якщо астероїд зіткнеться з Землею, а НАСА стверджує, що цього не станеться, це не буде небезпечною для життя подією.

Хоча шанси зіткнення великого астероїда з Землею невеликі-НАСА вважає, що щороку існує один шанс з 300 000, що космічний камінь, який може завдати регіональний збиток планеті Земля.

Ось чому в даний час розробляються плани з порятунку Землі від астероїдів.

НАСА в даний час вивчає астероїд Бенну, куди його космічний корабель OSIRIS-Rex прибув минулого року.

Одна з причин, чому НАСА відправляє туди космічний корабель OSIRIS-Rex, полягає в тому, щоб зібрати більше інформації про космічний камінь, довжина якого становить 500 метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.