Протести і заклики до бойкоту через екранізацію мультфільму "Мулан" від Діснея знову виникли після виходу фільму В "Дісней Плюс".

Читайте Знай в Google News!

Хештеги, такі як # BoycottMulan, з'явилися в Твіттері після анонсу Мулан 4 вересня, але протести пов'язані з інцидентом, що стався влітку 2019 року, повідомляє Vulture. Актриса і зірка мулан Лю Іфей минулого літа виступила з коментарями, демонструючи свою підтримку поліції в Гонконзі в той час, коли люди в Гонконзі протестували проти нещодавно запропонованої політики, яка дозволить екстрадувати громадян в материковий Китай, повідомляє BBC.

Лю поділився повідомленням на Weibo, популярній китайській платформі соціальних мереж, в якому говорилося:" я підтримую поліцію Гонконгу, тепер ви можете мене побити", повідомляє The Hollywood Reporter. Потім Лю додав на Weibo по-англійськи: "який ганьба для Гонконгу".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ця заява прозвучала в той час, коли весь світ спостерігав за тим, як Гонконг вибухнув демократичними протестами. Примітно, що НБА виявилася втягнутою в ситуацію після того, як генеральний менеджер Houston Rockets Деріл морі твітував про свою підтримку протестів, що призвело до того, що партнер НБА в Китаї відмовився проводити дві передсезонних гри. Зрештою, генеральний менеджер відмовився від своїх твітів, що призвело до нових протестів на підтримку Гонконгу в США. Apple також опинилася в центрі суперечок після того, як заборонила HK Map Live, продемократичне додаток, що використовується протестувальниками в Гонконзі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.