Apple оголосила про захід, який відбудеться 15 вересня о 13: 00 за східним часом. Зазвичай Apple анонсує нові iPhone у вересні, але в цьому році ходили чутки про те, що випуск телефонів відкладається. Замість цього слоган заходу "Час летить" передбачає, що ми побачимо нові Apple Watch.

Читайте Знай в Google News!

Захід відбудеться пізніше звичайного вересневого оголошення Apple, ймовірно, через затримки, викликані триваючою пандемією COVID-19. Apple підтвердила, що не буде постачати свої нові телефони у вересні під час останнього фінансового звіту.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків
Показати ще

Хоча загадкове запрошення нічого не показало цікавого, є ймовірність, що Apple покаже нові iPhone, Apple Watch Series 6, оновлений iPad Air, менший HomePod і, можливо, навіть пара накладних навушників Apple.

Враховуючи фразу "Time Flies", Apple, швидше за все, зосередить увагу на Apple Watch для цієї події, хоча, за чутками, Series 6 додасть моніторинг кисню в крові і поліпшене відстеження сну, а також більш швидкий процесор. Також ходять чутки, що Apple анонсує більш дешеву заміну моделі Series 3.

Сторінка YouTube для трансляції подій Apple також натякає на анонси Apple Watch і iPad. Як зауважив Гільєрме Рембо, на заході в якості ключових слів вказані "Series 6" і "iPad Air". Хоча варто зазначити, що також існує безліч інших термінів Apple, включаючи iPhone, Apple TV та WWDC.

Нарешті, Apple пообіцяла, що ми побачимо перші плоди своїх кремнієвих комп'ютерів Apple Mac на базі ARM до кінця року, хоча чутки про фактичні деталі поки не розкриваються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.