У липні минулого року Xiaomi представила новий додаток для відстеження стану здоров'я під назвою Mi Health. На момент запуску додаток було досить простим і включало всього пару функцій. Включаючи підрахунок кроків, моніторинг сну і відстеження менструального циклу. Тепер, з появою MIUI 12, Xiaomi представила кілька нових функцій. Він включає в себе більш точний лічильник кроків і нові функції відстеження сну. Тепер Xiaomi додає можливість перевіряти частоту серцевих скорочень за допомогою камери смартфона.

Читайте Знай в Google News!

Щоб скористатися цією функцією, вам необхідно відкрити в додатку Новий Розділ"імпульс". Потім натисніть кнопку в правому нижньому кутку. На наступному екрані Вам буде запропоновано повністю закрити камеру і спалах. Як тільки ви це зробите, ваш пристрій почне вимірювати пульс, і вам доведеться утримувати палець в одному положенні, поки шкала не досягне 100%.

Xiaomi ЧСС, скриншот

По завершенні роботи додаток запропонує вам вибрати тип відображуваної статистики у спливаючому вікні. У вікні будуть три варіанти-загальний стан, стан спокою і після тренування. Вам потрібно буде вибрати один з трьох варіантів в залежності від вашого поточного стану і натиснути кнопку "Переглянути звіт" у спливаючому вікні, щоб побачити поточну частоту пульсу. Звіт про випробування включатиме вашу частоту серцевих скорочень і ілюстрацію, яка показує, чи є пульс повільним, нормальним або швидким.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нова функція буде додана до версії 2.7.4 програми Mi Health. Більшість користувачів повинні отримати це оновлення в найближчі дні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.