В даний час Huawei все ще випускає смартфони з Android. Однак ці пристрої не постачаються з Google Mobile Services (GMS), що означає, що вони не матимуть деяких функцій. Десь минулого року Huawei запустила власну операційну систему - HONGMENG OS або Harmony OS. На даний момент ця система використовується тільки для смарт-екранів Huawei та інших продуктів. Ходять чутки, що в цьому році цю систему буде використовувати більш широкий спектр пристроїв Huawei. Однак для смартфонів ОС ще не зовсім готова.

Читайте Знай в Google News!

У недавньому інтерв'ю генерального директора Huawei по роботі зі споживачами Ю Чендонга запитали про терміни використання HarmonyOS на мобільних телефонах. За його словами, цього року цього не відбудеться, але ось наступного року цілком ймовірно, що на ринку з'явиться перший смартфон з новою ОС. Це означає, що якщо ми коли-небудь побачимо HarmonyOS на смартфоні, це станеться не раніше, ніж наступного року.

На конференції розробників Huawei 2019 року Yu Chengdong офіційно представив власну операційну систему Hongmeng. Англійська назва цієї системи-HarmonyOS. Hongmeng 2.0 офіційно з'явиться на конференції розробників Huawei, яка відбудеться у вересні цього року. Версія 2.0 цього року відкриє продуктові термінали, такі як ПК, годинники та автомобілі.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.