До презентації Apple залишилося кілька днів, і компанія до неї готується. Згідно з новою інформацією, Apple вже готова до масового виробництва iPhone 12 серії, і компанія також планує запустити в продаж iPhone 12 в кінці вересня або початку жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з новими даними, Apple сподівається отримати до 80 мільйонів iPhone 5G з усіх своїх заводів до кінця року. Решта повинні бути зроблені на початку 2021 року. З чуток, з прогнозованих 80 мільйонів 40% складуть iPhone 12 Max.

За словами керівника ланцюжка поставок, Apple вдалося скоротити затримки з декількох місяців до декількох тижнів. Остаточна збірка деяких моделей iPhone 12 відбудеться на початку жовтня.

Джерела поставок також повідомляють, що Apple вже почала масове виробництво AirTags, давно анонсованих Bluetooth-трекерів, які повинні допомогти вам уникнути втрати будь-яких важливих предметів.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Крім того, Apple збільшила виробництво майбутніх iPad, і, як повідомляється, в період з вересня по грудень планується відвантажити до 27 мільйонів штук. Також цікаво, що, за деякими чутками, Apple не планує випуск нової версії iPhone SE в 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.