Було багато суперечок про проведення шкільних занять під час пандемії коронавірусу, але це відволікло увагу від справжнього ворога - водіїв Ford Mustang.

Читайте Знай в Google News!

Водії Mustang, найбільш відомі тим, що розбиваються в спробі "випендритися" - це лихо Америки, оскільки вони, безсумнівно, знайдуть спосіб викликати руйнування. Навіть маленькі міста не застраховані від терору.

Крім жартів, остання аварія сталася в Босуеллі, штат Пенсільванія. Подробиці обмежені, але минулого четверга Mustang четвертого покоління врізався в цегляну стіну середньої школи North Star.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Кадри з місця події показують, що передня частина автомобіля була зруйнована, а ківш з боку водія був відірваний. Також ми бачимо пошкодження даху, заднього крила і двері.

За даними WTAJ, студент натиснув на газ замість гальм. З огляду на планування школи, можна припустити, що машина стрибнула через бордюр, а потім пробила цегляну стіну.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.