Google іноді має проблеми з фразами, які автоматично з'являються, коли ви намагаєтеся ввести новий пошук. Навіть якщо деякі з них підходять для веселих інтерв'ю зі знаменитостями, інші іноді підштовхують користувачів до проблемних концепцій і фальшивих новин на додаток до нешкідливих речей, таких як спойлери з фільмів і відеоігор. Зрештою, пропозиції засновані на тому, що шукають інші люди.

Читайте Знай в Google News!

Але напередодні президентських виборів в США 2020 року Google змінює свою політику автозаповнення, щоб теоретично виключити одну конкретну категорію пропозицій: "прогнози, пов'язані з виборами", які можна інтерпретувати як сприятливі для певного кандидата або політичної партії.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Нагадаємо, в 2016 році Google вже заявляв, що" автозаповнення не на користь будь-якого кандидата", коли його звинувачували в приховуванні негативних результатів автозаповнення для Хілларі Клінтон. Схоже, що тепер все буде трохи інакше: замість того, щоб стежити за тим, щоб пошукові запити політичних кандидатів і партій не були упередженими, Google просто видалить пропозиції пошуку, які можуть бути на користь тієї чи іншої партії або кандидата.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.