Згідно з великим дослідженням CNN, багато продуктів AmazonBasics, про які було повідомлено, що вони пожежонебезпечні, все ще продаються на Amazon.

Читайте Знай в Google News!

Деякі розповіді про небезпечні продукти лякають. В одному випадку чоловік потрапив до лікарні після того, як його стілець загорівся, коли він спав, мабуть, через розплавлений USB-кабель. Мікрохвильова піч AmazonBasics загорілася, коли восьмирічна дитина розігріла чашку з макаронами і сиром. Один чоловік побачив вогонь, що виходить від мережевого фільтра AmazonBasics, коли до нього було підключено тільки один зарядний пристрій для телефону - його дитина спала в сусідній кімнаті.

Amazon, фото livejournal
Amazon, фото livejournal

Повідомлення, очевидно, накопичувалися роками. CNN нараховував з 2016 року щонайменше 1500 відгуків про більш ніж 70 матеріалів, в яких описувалося ,що"продукти вибухають, загоряються, димлять, плавляться, викликають електричні збої або іншим чином створюють ризики для життя".

Популярні новини зараз
Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Однак, незважаючи на численні повідомлення про проблеми з безпекою, Amazon випустила тільки два офіційних відкликання продукції AmazonBasics, повідомляє CNN. Федеральна комісія з безпеки споживчих товарів (CPSC) отримала щонайменше 10 звітів за вісім років, в яких згадується продукт AmazonBasics з проблемами, подібними до тих, які були в оглядах, проаналізованих CNN.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.