На початку вересня Microsoft розіслала журналістам неробочі макети Xbox Series S і X. Це не повноцінні пристрої, але зате по ним можна оцінити розміри і зовнішній вигляд консолей. Повідомляється, що консолі буде виглядати на момент початку продажів саме такими, так що відразу стає зрозуміло, куди його можна поставити біля телевізора. Правда, є один неприємний нюанс, і добре, що компанія Microsoft вирішила повідомити про нього зараз, а не після старту продажів

Читайте Знай в Google News!

З самого анонса Xbox Series X представники Microsoft відзначали, що пристрій можна буде розташувати не тільки вертикально, але і горизонтально, проте так консоль може виглядати трохи гірше з естетичної точки зору.

У процесі спілкування з читачами редактор IGN Райан Маккаффрі підтвердив, що підставку на нижній частині консолі не можна зняти. Це означає, що при горизонтальному розміщенні консолі зліва буде видно пластикове коло, що закриває нижню решітку. Звичайно, якщо розмістити підставку в сторону стіни, то і вид буде трохи кращим, але засмучує той факт, що вона не знімається, хоча за логікою речей зробити знімну кришку не так вже й складно. Схоже, компанія економила на всьому, і навіть на виробництві корпусу.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.