15 Вересня обіцяє стати одним з найпохмуріших днів в історії Huawei. Саме з цього дня вступає в силу другий раунд санкцій США проти китайської компанії. Відтепер він не зможе закупити ряд компонентів і програмного забезпечення, створених з використанням американських технологій і обладнання. Правда, є шанс, що деякі з постачальників все ж зможуть отримати ліцензію Міністерства торгівлі США, що дозволяє співпрацю з Huawei. Але надія ілюзорна, Білий дім всерйоз прагне довести війну до переможного кінця - знищення Huawei.

Читайте Знай в Google News!

Правда, за затію і маніакальну ідею розлому китайської компанії заплатять інші постачальники. США завдали шкоди не тільки Huawei, але і бізнесу інших компаній, у тому числі американських. Наприклад, аналітики Omdia вже говорять, що постачальники з Японії, Південної Кореї і Тайваню можуть втратити виручку в 26 мільярдів доларів в кінці року.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Таким чином, вже надійшло повідомлення про те, що Samsung і LG припиняють поставки дисплеїв в Huawei, до них також приєднається корейський SK Hynix, який припинить поставки мікросхем пам'яті. На даний момент відомо, що SK Hynix і MediaTek вже звернулися до Міністерства торгівлі США з проханням видати ліцензію на продовження роботи з Huawei.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.