Borderlands 3 - це остання гра, в якій реалізована обнадійлива тенденція - пропонувати геймерам оновлення наступного покоління, не змушуючи їх платити за це, - і в даному випадку це буде дуже вітатися для консольних геймерів, у яких є телевізори 4K.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що на PS5 і Xbox Series X гра тепер буде працювати з роздільною здатністю 4K при 60 кадрах в секунду.

У минулому році Digital Foundry виявила, що навіть PS4 Pro і Xbox One X змогли запустити гру на ваш вибір лише з роздільною здатністю 3200 x 1800 і швидкістю 30 кадрів в секунду або 1080p при 60 кадрах в секунду, що змушує вас жертвувати або роздільною здатністю, або плавною частотою кадрів і продуктивністю.

Gearbox, звичайно, не радує потенційних власників більш дешевої Xbox Series S за 300 доларів, оскільки ця консоль зазвичай орієнтована на дозвіл 1440p замість 4K. Але інша новина сьогодні - це абсолютно новий режим розділеного екрану, який підтримує 3 або 4 гравців на одному телевізорі, що дозволяє вам взяти з собою трьох друзів, щоб грати на одній консолі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.