Компанія Google оголосила в своєму блозі, що оновлення матеріального дизайну Google Groups, яке перебувало в стадії бета-тестування протягом декількох місяців, стане стандартом за замовчуванням для всіх користувачів, починаючи з наступного тижня. Новий інтерфейс, який має кілька "дуже затребуваних функцій", за словами Google, включає новий мобільний дизайн, оновлені поштові скриньки для спільної роботи і замінює теги і категорії в групах ярликами.

Читайте Знай в Google News!

Редизайн груп для мобільних пристроїв позбавить від старого і несподівано застарілого зовнішнього вигляду і зробить його більш близьким до настільної версії. Новий дизайн також полегшить перегляд та пошук груп на мобільному пристрої, керування налаштуваннями членства та читання групових розмов.

Google Groups, gizchina

Ярлики дозволяють користувачам фільтрувати і шукати повідомлення в групі. Оновлення загальних поштових скриньок, яке дозволяє командам використовувати групу Google як список розсилки, додасть фільтри та швидкий пошук, щоб користувачі могли знаходити бесіди в групі.

Популярні новини зараз
15% чи 20% податку: скільки зобов'яжуть сплачувати пенсіонерів Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.