Facebook запускає кампанію з набору співробітників для виборів президента США, поміщаючи повідомлення в новинні стрічки користувачів з посиланнями на сайти реєстрації співробітників для проведення опитувань в їх штаті. Генеральний директор Марк Цукерберг заявив у повідомленні, що воно було частиною більш широкої інформаційної кампанії з голосування, мета якої-допомогти 4 мільйонам людей зареєструватися і проголосувати.

Читайте Знай в Google News!

"Голосування-це голос, і в умовах демократії це найкращий спосіб притягнути до відповідальності наших лідерів і переконатися, що країна рухається в потрібному нам напрямку", - написав Цукерберг.

Згідно з повідомленням Цукерберга, гігант соціальних мереж також приєднається до десятків інших компаній, що пропонують оплачувану відпустку співробітникам в США, які працюють на виборчих дільницях в день виборів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сам же Цукерберг повідомив, що США відчуває істотну нестачу виборців на дільницях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.