Як і у випадку з Master Lu, Xiaomi Mi 10 Ultra і iQOO 5 (non-Pro) очолюють список найефективніших високопродуктивних смартфонів AnTuTu Benchmark за серпень 2020 року, незважаючи на те, що вони працюють на Qualcomm Snapdragon 865. У той час як ASUS ROG Phone 3 оснащений зі Snapdragon 865+ виходить тільки на третю позицію.

Читайте Знай в Google News!

AnTuTu пояснює, що вони тестують найкращий варіант кожного телефону. Бали, зазначені в їх базі даних, є середніми результатами декількох тестів, виконаних на цих пристроях. Отже, вони протестували варіант Mi 10 Ultra об'ємом 16 ГБ LPDDR5 RAM + 512 ГБ UFS 3.1 в порівнянні з конфігурацією 12 ГБ + 256 ГБ iQOO 5 і ROG Phone 3.

Але, тим не менш, ROG Phone набирає набагато менше очок, ніж два інших, як видно зі списку. Компанія заявляє, що ASUS недостатньо добре оптимізувала своє програмне забезпечення для нового процесора Snapdragon 865 + з тактовою частотою 3,1 ГГц.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Що цікаво, iQOO 5 Pro не входить в топ-10. Навіть на Master Lu він відставав, хоча звичайний і професійний варіант мають той же набір мікросхем і внутрішній пристрій, за винятком різних налаштувань камери, акумулятора і швидкості зарядки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.ua повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.