Серія iPhone 12 була об'єктом численних витоків в останні тижні, починаючи від списку специфікацій і закінчуючи виробничими проблемами. Останнім у довгому списку витоків стали кадри із зображенням задньої панелі iPhone 12 Pro з новим розташуванням датчика LiDAR, без будь-якого внутрішнього обладнання.

Читайте Знай в Google News!

Короткий кліп був опублікований в Твіттері відомим інформатором під ніком EverythingApplePro. Відео починається з задньої панелі 6,1-дюймового iPhone 12 Pro, а потім показує розташування датчиків LiDAR, плоских сторін, роз'ємів та інших вирізів. Також було видно місце для котушки бездротової зарядки.

Дизайн здається близьким до того, що Apple робила з більш квадратними iPhone 4 і iPhone 5. Як видно на відео, конфігурація з потрійною камерою дуже схожа на iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Судячи з усього, лоток для SIM-карти перемістився на праву сторону телефону, і це вказує на те, що Apple буде оснащувати всі моделі Pro сенсором LiDAR, а не тільки топовий iPhone 12 Pro Max.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.ua, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.