Motorola готує до випуску недорогий смартфон з підтримкою 5G. Девайс буде відрізнятися від інших дешевих пристроїв підтримкою зв'язку п'ятого покоління, але є один нюанс - 5g в Україні поки що не працює, хоч це і питання часу.

Читайте Знай в Google News!

Апарат фігурує у внутрішній документації компанії під назвою Kiev. Дивно, що компанія вирішила дати гаджету таку назву. У будь-якому випадку, це приємно.

Також "Київ" буде одним з перших телефонів на ринку, який отримає новий чіп Snapdragon 690 5g. так, флагманським він не буде, але серед смартфонів він явно буде в фаворитах.

MOTOROLA ONE ZOOM, The Verge
MOTOROLA ONE ZOOM, The Verge

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пристрій вийде з шістьма гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами вбудованої пам'яті, OLED-екраном роздільною здатністю Full HD, підтримкою HDR і частотою оновлення картинки 60 герц.

Вартість пристрою не розкривається-відомо лише те, що» Київ " буде орієнтований на широкого споживача. Про дату виходу поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.