Використані Chevrolet Colorados не дуже цікаві, але це не звичайний пікап. Замість цього це повністю індивідуалізований родстер, створений Kentucky's Cool Cars.

Читайте Знай в Google News!

Цей автомобіль Colorado 2005 року, який буде виставлений на аукціон Mecum в листопаді, неодмінно викличе захоплення, оскільки він має обрубане лобове скло, двері для самогубців і відкриту кабіну.

2005 Colorado-Based Roadster, carscoops

Якщо це було недостатньо цікаво, пікап також був оснащений решіткою радіатора, полірованими дверними ручками і 22-дюймовими колесами, а також має спеціальне забарвлення, а також задні двері, які були приварені до кузова. Останнє обмежує практичність вантажівки, але платформа відкрита і забезпечує огляд задньої частини, а також комплекту пневматичної підвіски.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

2005 Colorado-Based Roadster, carscoops

Унікальний стиль салону підкреслюється коричневими шкіряними сидіннями зі вставками зі зміїної шкіри. Модифікований Colorado також може похвалитися замшевою оббивкою і центральною консоллю зі скловолокна, на якій знаходиться DVD-плеєр, елементи управління укороченими вікнами, нестандартні задні сидіння і потужна аудіосистема.

2005 Colorado-Based Roadster, carscoops

Судячи з його тюнінгу, автомобіль продаватимуть на аукціоні за 75-100 тисяч доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.