Система Sentry Mode автомобіля Tesla Model Y зафіксувала момент, коли жінка використовувала ніж, щоб подряпати бічну частину повністю електричного позашляховика.

Читайте Знай в Google News!

У кліпі, знятому в Самтері в Південній Кароліні, зняли жінку, яка припаркувала свою машину поруч з моделлю Y. коли вона виходить з машини, вона розміщує лезо ножа таким чином, щоб воно просто стирчало з край сумочки. Потім вона йде поруч з Теслою, тягнучи ніж через двері електричного кросовера.

Кадри на початку ролика показують ступінь пошкоджень. Слід, залишений ножем, виглядає приблизно 15 дюймів у довжину, і єдиний спосіб повністю відремонтувати його - це видалити фарбу і перефарбувати двері. Це буде недешево.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На щастя, зовнішні камери Tesla змогли чітко зняти обличчя жінки. Крім того, коли жінка залишає місце події на своїй Toyota Camry, її номерний знак добре видно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.