Жахливий Audi A5 Coupe прибув в тюнінг-ательє DreamWraps в Ньюпорті, штат Кентуккі, з катастрофічними пошкодженнями кузова.

Читайте Знай в Google News!

Автомобіль спочатку занурили в пластик, потім покрили засобом для видалення фарби і залишили на кілька днів під брезентом. Зрештою, його знову занурили в пластик, щоб приховати пошкодження. Не дивно, що DreamWraps назвав цей проект "кошмарним", перш ніж спробувати зберегти зовнішній вигляд.

- Project Nightmare (Final Result) - The far from perfect final result of our attempt to salvage this Audi that was...

Geplaatst door DreamWraps op Maandag 7 september 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Звичайно ж, весь процес порятунку авто опублікували в соцмережі.

Оскільки засіб для зняття фарби прожував весь метал, компанії довелося використовувати шліфувальну машину з невеликою зернистістю, щоб все згладити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.