Служба митного та прикордонного контролю США (CBP) відзвітувала про вилучення 2000 "підроблених Apple AriPods" з Гонконгу. Однак ЗМІ дізналися на фотографіях навушники OnePlus buds. Звичайно, навушники самі по собі нагадують по дизайну бездротові від Apple AirPods, але ось коробки сильно відрізняються по дизайну між собою. Однак, митники прийняли їх за підроблені.

Читайте Знай в Google News!

У прес-релізі відомства стверджується, що митна служба перехопила товар в аеропорту в Нью-Йорку. Партія прямувала в Неваду. Якби навушники були справжніми, то їх вартість склала б 398 тисяч доларів, стверджує відомство.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ніхто не стане стверджувати, що вся партія навушників складалася з навушників OnePlus, але на фото саме продукція цієї компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.