Відеохостинг YouTube запустив сервіс коротких відео YouTube Shorts. Про це YouTube оголосив у своєму офіційному блозі.

Новий сервіс дозволить, як в TikTok знімати 15-секундні відео, на які можна накласти музику з YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Додаток буде доступний для користувачів пристроїв на ОС Android, пізніше його пообіцяли запустити і для власників пристроїв з операційною системою iOS.

На даний момент проходить тестування і Shorts буде працювати тільки в Індії. В кінці червня влада цієї країни заблокувала TikTok і ряд інших китайських додатків, в тому числі соцмережа WeChat, браузер UC і гру Clash of Kings. Своє рішення вони пояснили тим, що робота цих додатків завдає "шкоди суверенітету і цілісності" країни, загрожує її безпеці і громадському порядку.

Схожий сервіс ще в кінці 2019 року запустив Instagram. Reels етапі тестування воно було доступне тільки в Бразилії, в серпні 2020 року його запустили в 50 країнах, серед яких США, Великобританія, Франція, Австралія і Японія.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Apple пішла на зустріч своїм фанатам, власники iPhone більше не побачать реклами.

Як повідомляв Знай. ua, TikTok заполонили моторошні відео не для людей зі слабкими нервами, назріває великий скандал.

Також Знай. ua писав, що опубліковано список найпопулярніших додатків серпня на Android і iOS.