У вівторок, 15 вересня, в штаб-квартирі американської Apple в Купертіно відбулася щорічна презентація новинок компанії, яка цього року проходить онлайн без глядачів у залі.

Читайте Знай в Google News!

На щорічній вересневій презентації Apple оновила додаток "Активність" і випустила новий сервіс Fitness+. Воно буде синхронізуватися з додатками для воркауту, показуватися поверх відео з тренуваннями, які можна дивитися на iPhone, iPad або Apple TV.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За допомогою Fitness+ можна буде займатися де завгодно і як завгодно. При цьому, годинник буде детально відстежувати вашу статистику і максимально допомагати в цьому.

Apple Watch SE
Apple Watch SE

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Для тих, у кого є підписка Apple Music, буде зручно використовувати програми всередині Fitness+ з відповідним саундтреком.

Вартість Fitness+ становить 9,99 доларів за місячну підписку або 79,99 доларів за річну. Нові покупці Apple Watch отримують сервіс безкоштовно на 3 місяці. При цьому в Україні він поки не буде доступний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Apple Watch 6 і Apple Watch SE: що купертинівці показали на презентації.

Як повідомляв портал Знай.uа, бюджетник iPad 8 і красень iPad Air: перший погляд на планшети Apple.

Також портал Знай.uа писав, що Apple хоче обібрати до нитки Epic Games, судові ігри тільки почалися.