Відомий український репер Олексій Потапенко, якого знають і люблять шанувальники під ім'ям "Потап", разом з сином Андрієм візьмуть участь у висвітленні матчу Natus Vincere проти Heroic в груповому етапі ESL Pro League Season 12.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню студії Maincast мережі Twitter.

Публікація "CS:GO Maincast", скріншот: Twitter
Публікація "CS:GO Maincast", скріншот: Twitter

Анонс трансляції за участю Потапа і його сина також опублікували на майданчику MEGOGO. Початок матчу Navi-Heroic призначено на 17 вересня, 18:30 за Києвом. Хто вестиме трансляцію разом з гостями студії, не повідомляється.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

ESL Pro League Season 12 проходить з 1 вересня по 4 жовтня. 16 команд розігрують $450 тис. за підсумками п'яти раундів Natus Vincere займають другу сходинку в групі A, а Heroic — третю.

Варто нагадати нашим читачам, що Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Нещодавно він поділився дивним відео, яке зараз стрімко набирає популярність в мережі. У кадрі чоловік свариться з жінкою на вулиці. У підсумку вона вирішила зняти з себе чорну спідницю і білу футболку і постати перед опонентом абсолютно оголеною. Потім героїня скандального ролика з криками помчала слідом за чоловіком, поки той намагався втекти. Мабуть, дане відео справило велике враження на Потапа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, хижа Каменських запропонувала українцям щось захоплююче: "А давайте…".

Як повідомляв Знай.uа, зять Ніни Матвієнко показав, якою стала його дружина після 100 днів утримання.

Знай.uа писав, пантера Каменських приготувала українцям щось вибухове: "Я так цього чекала!".