Китайські споживачі поспішають купувати смартфони від Huawei з її високопродуктивними чіпами Kirin, побоюючись, що обмеження доступу компанії до американських технологій незабаром призведе до припинення виробництва її телефонів преміум-класу.

Читайте Знай в Google News!

Продавці телефонів в Хуацянбей, найбільшому в світі ринку електроніки, розташованому в південному місті Шеньчжень, заявили, що ціни на нові і старі телефони Huawei За останній місяць неухильно зростали, в середньому приблизно на 400-500 юанів.

За словами одного з постачальників, дизайнерська модель Porsche флагмана Huawei Mate 30 продавалася за ціною 14 000 юанів (2067 доларів США) в порівнянні з 10 000 юанів в січні. Телефон був доступний за аналогічною ціною на онлайн-ринку Taobao.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами одного з постачальників, споживачі все більше стурбовані поставками компонентів для нових телефонів.

"Телефони Huawei дорожчають, але це попит і пропозиція", - сказав продавець, який назвався Сяо. "Якщо людям подобається бренд, вони будуть платити більше - і хто знає, наскільки хороші будуть чіпи, які у них будуть в майбутньому?”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.