Раніше на цьому тижні ми отримали остаточні розміри PS5, і вони значно перевершують Xbox Series X і Xbox Series S. насправді, консоль Sony є найбільшою з коли-небудь існуючих, і вона важить колосальні 4 кг.

Читайте Знай в Google News!

Тепер фотографії PS5 з'явилися в Національній комісії з комунікацій Тайваню, як повідомляє Verge, і вони показують, наскільки масивним є цей звір.

Sony PlayStation 5, gizchina

Нагадаємо, Sony повідомляє, що розміри PS5 складають 15,3 x 10,2 x 4,1 дюйма (390 x 260 x 104 міліметра), що вище Xbox Series X. розміри консолі Microsoft складають 11,85 x 5,94 x 5,94 дюйма (301 x 151 x 151 мм). ), а вага близько 4кг.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Sony PlayStation 5, gizchina

На фотографіях зображена PS5 поруч з лінійкою в різних положеннях, і не можна не помітити, що це одна масивна коробка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.