Жахливі кадри камери відеоспостереження відобразили момент, коли пікап нез'ясовним чином звернув на зустрічну смугу руху на чотирисмуговій автомагістралі в Угорщині.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався 11 вересня, і на кадрах видно, як водій синього Nissan Navara буксирує причіп по в'їзній дорозі на шосе. Однак замість того, щоб виїхати на шосе, водій Nissan замість цього клацає лівим покажчиком повороту і робить різкий лівий поворот на зустрічну смугу руху, прямо на шлях срібного мінівена.

Схоже, що водій Navara помітив помилку на своєму шляху, і його можна побачити, коли він натиснув на гальма незабаром після повороту. Однак було занадто пізно, щоб уникнути неминучого, і срібний MPV зробив пікап T-подібним.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

На щастя, кмітливий водій MPV не врізався прямо в кузов Navara, а замість цього повернув вправо, зачепивши задню частину Navara і частина причепа. Сила удару розділяє пікап і причіп і, по всій видимості, пом'якшує удар. Інші водії змогли вчасно загальмувати, щоб не потрапити в аварію.

Складно сказати, чому водій "Навари" так згорнув на шосе; смуга на шосе виглядає так само, як і будь-яка інша, а дорожня розмітка дуже чітка. У будь-якому випадку, ми сподіваємося, що всі вийшли без серйозних травм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.иа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.