Всі ми знаємо, що у багатьох водіїв Мустангів ненаситний апетит до натовпу. Як виявилося, багато хто з них схильні втрачати контроль і врізатися в такі речі, як, скажімо, ліхтарні стовпи.

Читайте Знай в Google News!

Це відео було опубліковано в Facebook іншим власником Mustang на ім'я Брендон Кальдерон. За словами Кальдерона, він робив кілька знімків свого срібного авто на порожній стоянці, коли хлопець під'їхав з яскраво-червоним Mustang GT і почав робити пончики на парковці.

Спочатку здається, що водій червоного "Мустанга" відносно добре володіє автомобілем, виконуючи кілька красивих пончиків і з'єднуючи їх разом. Однак у водія явно було більше амбіцій, ніж навичок, і врешті-решт він врізався прямо в бетонний ліхтарний стовп.

This is why mustangs get a bad rep... 🤦🏽‍♂️ i went out to one of my fav parking garages for rollers & pictures last night w/ my girl when all of the sudden a dude with a 5.0 shows up & starts doing donuts 😐 i kept the camera going & then this happened... Please have some respect for our surroundings.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Brandon Calderon op Maandag 14 september 2020

Схоже, машина отримала досить багато пошкоджень. Удар не тільки призвів до спрацьовування передньої подушки безпеки і шторки безпеки, але і розчавив передній бампер, а капот зігнувся вгору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.