Розбити машину може бути дуже страшно, і ми припускаємо, що водій цього білого Peugeot 207 був особливо наляканий під час недавньої аварії в Польщі.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був знятий на захід від міста Катовіце і показує Peugeot, що їде по центральній смузі шосе. Дорога мокра, і при повороті наліво на шосе задня частина хетчбека, здається, на мить втрачає зчеплення з дорогою, через що автомобіль скочується в ліву смугу руху.

Потім водій намагається вирівняти авто, і машина раптово вилітає вправо і скочується на трав'янисту насип на узбіччі шосе. Сила і кут удару змушують Peugeot крутитися в повітрі, а потім авто знову скочується на дорогу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Досить складно пояснити, чому водій втратив контроль над дорогою. Звичайно, шосе мокре,але Peugeot не виходить з повороту швидше, ніж два інших автомобіля поруч з ним. Одне з можливих пояснень полягає в тому, що у автомобіля сильно зношені шини і він просто не може забезпечувати зчеплення з дорогою. Також можливо, що водій раптово смикнув рульове колесо вліво, і це в першу чергу призвело до втрати зчеплення з дорогою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.