Тимчасовий генеральний директор TikTok Ванесса Паппас просить Facebook і Instagram "публічно приєднатися до нашого викликом і підтримати наш судовий процес", оскільки TikTok стикається з новим розпорядженням адміністрації Трампа, яке забороняє людям завантажувати додаток з 20 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Новий порядок був виданий Міністерством торгівлі в п'ятницю вранці, і в ньому, по суті, говориться, що людям не дозволяється завантажувати TikTok або WeChat, починаючи з 20-го числа. TikTok продовжить працювати в США для людей, у яких вже встановлено додаток, але подальші завантаження заборонені.

TikTok, gizchina
TikTok, gizchina

Instagram Facebook Instagram закликав Паппаса діяти як відповідь на твіт Адама Моссері, голови Instagram, який сказав ,що"заборона TikTok в США негативно вплине на Instagram, Facebook та Інтернет в цілому". Паппас додав, що настав час, щоб "відкласти наші змагання і зосередитися на основних принципах, таких як свобода вираження думок і належна правова процедура". Повідомлення Паппаса прийшло в той час, коли ходять чутки, що співзасновник Instagram Кевін Сістром веде переговори про заміну недавно пішов генерального директора TikTok Кевіна Майера.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.иа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.