Сьогодні iFixit розібрав Apple Watch Series 6, вивчивши нові датчики, додані для відстеження вмісту кисню в крові. Є ще одна важлива частина апаратного забезпечення, яка зникла з Watch: технологія, яка використовується для включення Force Touch.

Читайте Знай в Google News!

Force Touch дозволяв екрану Apple Watch розпізнавати, скільки сили ви прикладаєте, і він був частиною Apple Watch з моменту випуску першої моделі в 2015 році. Але остання версія watchOS видаляє Force Touch з попередніх моделей, а тепер зрозуміло чому: датчика взагалі немає в новому годиннику.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Apple мала подібну функцію, відома як 3D Touch, для телефонів, починаючи з iPhone 6S у 2015 році. У 2018 році технічний гігант почав видаляти 3D Touch на своїх смартфонах і замінювати його на Haptic Touch.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Розумні годинники також мають більшу батарею і більший Taptic Engine, ніж його попередник. За даними iFixit, батарея 44-мм Apple Watch Series 6 на 3,5 відсотка більше, а батарея розміром 40 мм - на 8,5 відсотка. Це помітна різниця для обох розмірів, враховуючи, що Apple заявила, що годинник Series 6 Watch має такий же 18-годинний час автономної роботи, як і Series 5. Останні моделі мають більш яскравий екран, ніж їх попередники, що може бути однією з причин, по якій акумулятор був оновлений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.