Google щойно випустив офіційне оновлення для Gmail, що дозволяє встановити його як поштову програму за замовчуванням для пристроїв iOS 14.

Читайте Знай в Google News!

iOS 14, випущена Apple минулого тижня, додала користувачам можливість встановлювати сторонні поштові програми за замовчуванням для пристроїв iPhone і iPad з останньою версією операційної системи Apple. Але розробникам все ж довелося додати підтримку цієї функції, як це зроблено в останньому оновленні Gmail.

Gmail, gizchina

Після установки останнього оновлення Просто зайдіть в додаток " налаштування "на iOS, виберіть меню" Gmail "і знайдіть недавно додане меню"Пошта за замовчуванням". Google також повідомляє, що додаток Gmail повинен пропонувати користувачам інструкції після того, як вони оновляться.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Важливо відзначити, що iOS, схоже, містить помилку, яка автоматично перемикає сторонній браузер і поштові програми назад на Apple Mail і Safari за замовчуванням після перезапуску; компанія поки не прокоментувала її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.