У поточній сазі Epic Games проти Apple, Epic повідомляє в новій юридичній документації, що Apple зробила невірні заяви у своїй власній юридичній документації раніше на цьому тижні, стверджуючи, що Apple "ретельно відібрала" результати пошуку Google про популярність гри Epic Fortnite.

Читайте Знай в Google News!

Apple припустила, що Epic почала судову тяганину за Fortnite в App Store в якості рекламного трюку, і що популярність Fortnite вже почала знижуватися:

“З причин, які не мають нічого спільного з претензіями Epic до Apple, Популярність Fortnite йде на спад. До липня 2020 року інтерес до Fortnite знизився майже на 70% порівняно з жовтнем 2019 року. Цей позов (і заголовки на перших смугах, які він породив), здається, є частиною маркетингової кампанії, спрямованої на пожвавлення інтересу до Fortnite".

Fortnite \\ скріншот гри
Fortnite \\ скріншот гри

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Схоже, компанії вийшли на новий рівень звинувачення один-одного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.