Власники старих електричних велосипедів Cowboy 2 і абсолютно нових Cowboy 3 отримають безкоштовне оновлення програмного забезпечення, яке додасть функцію виявлення збоїв до кінця вересня. За словами бельгійського стартапу, який нещодавно отримав 23 мільйони євро на Розширення, це перша в галузі функція безпеки.

Читайте Знай в Google News!

Ковбой може виявити падіння за допомогою вбудованих датчиків велосипеда. Компанія використовує датчик швидкості в колесі, датчик крутного моменту, щоб перевірити, чи прикладено зусилля до педалі, і акселерометр, щоб визначити, чи сталася аварія. Компанія заявляє, що її алгоритм здатний знизити кількість помилкових спрацьовувань "майже до нуля". Компанія заявляє, що екстрене гальмування, падіння велосипеда на бік, наїзд на вибоїну або проїзд по бруківці не викликають реакції на аварію.

Cowboy electric bike

Якщо гонщик не підтвердить, що з ним все в порядку, протягом 60 секунд після виміряної аварії, велосипед попереджає обраний контакт велосипедиста про надзвичайну ситуацію, вказавши його місцезнаходження на карті в реальному часі. Велосипеди Cowboy оснащені власною SIM-карткою і використовують правильну сигналізацію GPS для відстеження місця розташування (не GSM, як Велосипеди VanMoof). Це не тільки збільшує точність відстеження електричного велосипеда Cowboy на вулиці, але і дозволяє велосипеду повідомляти контакти в екстрених випадках, коли телефон велосипедиста недоступний або зламаний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, за велосипед доведеться заплатити всього лише 2690 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.