Кілька моделей Mercedes-AMG були вражені відкликанням через потенційно несправні ЕБУ, які могли призвести до несправних викидів.

Читайте Знай в Google News!

Кампанія з безпеки, обмежена GT, GT S і C63 з 2015 по 2018 роки, проводиться в Австралії, і поки немає ніяких вказівок на її поширення на інші ринки, такі як Північна Америка і Європа.

Інформація, опублікована австралійською комісією з конкуренції та споживачів (ACCC) на вихідних, показала, що в цей відгук включені 956 автомобілів, які були продані на місцевому рівні з 1 травня 2015 року по 30 Липня 2017 року.

За даними агентства, якщо двигун залишається вимкненим протягом майже трьох днів, комп'ютер може вийти з ладу, і автомобіль не буде відповідати необхідним викидам.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2021 Mercedes-Benz G350. carscoops
2021 Mercedes-Benz G350. carscoops

"Якщо транспортний засіб вимкнено більше 67 годин, блок управління двигуном (ЕБУ) може працювати не так, як задумано", - зазначив ACCC, додавши, що "транспортний засіб може не відповідати необхідним стандартам викидів".

Власникам постраждалих автомобілів AMG GT, GT S і C63 рекомендується зв'язатися з місцевим дилером Mercedes і записатися на ремонт. Згодом техніки оглянуть кожну машину і оновлять програмне забезпечення, яке вирішить проблему. Як завжди, всі роботи будуть проводитися безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.