Через пару місяців після того, як Kia продемонструвала три седани K5, які показали "трюк з потрійною загрозою", корейський автовиробник повернувся з ще більш амбітним трюком.

Читайте Знай в Google News!

В результаті K5 зробив стрибок на 360 градусів між двома рампами, і, незважаючи на дуже жорстку посадку, автомобіль міг їхати далі. Зовні це виглядає як звичайний дорожній K5, але в ньому є урізана кабіна з каркасом безпеки і гоночними сидіннями. Можливо, були також внесені деякі серйозні зміни в ходову частину і підвіску, щоб гарантувати, що Kia не буде знищена під час трюку.

Звичайно, ніхто з тих, хто збирається купувати K5, робити щось подібне не збирається. Тим не менш, за допомогою відео Kia сподівається привернути багато уваги до свого нового елегантного седана, щоб збільшити продажі. В

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно, говорячи про рекламну кампанію K5, директор з маркетингу Kia Motors America Рассел Вейджер сказав “ " абсолютно новий K5-це абсолютно новий напрямок для Kia і категорії седанів середнього розміру в цілому, тому нам потрібна була настільки ж динамічна маркетингова кампанія. і динамічний, як і сам автомобіль".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.