Більшість автомобілів білого, чорного або сірого кольору, але чи замислювалися ви, чому це так?

Читайте Знай в Google News!

CNBC з'ясував, Чому кольори автомобілів такі "нудні", і результати можуть вас здивувати.

Посилаючись на дані BASF, в публікації йдеться, що в 2019 році на більшості автомобілів використовувалося Чотири кольори. Білий колір став явним переможцем з 39%, за ним слідують чорний (16%), сірий (13%) і сріблястий (10%).

Так чому ж більшість автомобілів цього кольору? Існує ряд факторів, в тому числі той факт, що білий, чорний, сірий і сріблястий "підходять до всього" і доступні практично на кожному автомобілі. Кольори також не виходять з моди, на відміну від деяких диких варіантів, які можуть збільшити або знизити вартість при перепродажі в майбутньому.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

На певних ринках покупці, як правило, купують свої автомобілі у дилерів, а не замовляють їх спеціально. Це зручно для покупців, але дилери зазвичай не звертають уваги на дикі кольори, так як їм потрібно щось, що сподобається всім і буде легше продати.

Психологія також грає роль, і у відео зазначається, що синій-популярний колір для електромобілів. Частково це може бути пов'язано з тим, що, коли електромобілі вперше почали ставати популярними, деякі використовували певний відтінок синього, і тепер споживачі можуть асоціювати синій колір з електромобілями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.