Epic Games Store підготував відмінний подарунок для геймерів - у відкритому доступі з'явилися три відеоігри, серед яких бестселер Watch Dogs 2, симулятор Football Manager 2020 і гумористичний пригодницький платформер Stick It To The Man !. Відзначимо, що всі три гри відрізняються один від одного, так що одна з них точно припаде до душі геймеру.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно ж, серед них і ААА-гра, яка схожа на серію ігор GTA але з ухилом на хакерство.

Watch Dogs 2-пригодницький бойовик з відкритим світом, який є сюжетним продовженням першої частини Watch Dogs. Гравцеві належить займатися зломом і хакерською діяльністю у великому відкритому для дослідження ігровому світі. Сама по собі гра непогана, і її зробили набагато краще, ніж першу частину, яка просто рясніла різними багами і проблемами.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.