Перша хвиля попередніх замовлень на Xbox Series X і S була розпродана у всіх великих роздрібних магазинах. Звичайно, є шанс, що ви знайдете його в наявності, але сьогодні ранковий наплив замовлень, схоже, поглинув більшість консолей.

Читайте Знай в Google News!

Таким чином, план Microsoft щодо надання роздрібним торговцям та людям достатньо часу для підготовки до запуску попередніх замовлень, схоже, спрацював, принаймні, у порівнянні з несподівано провальним процесом попереднього замовлення Sony PS5 минулого тижня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Офіційний час для початку попереднього замовлення на нові консолі Xbox для Microsoft було 22 вересня о 11:00 за східноєвропейським часом, але не всі сайти дійсно працювали в той час.

GameStop реалізував "чергу", яка не дозволяла нікому робити попереднє замовлення до тих пір, поки вони не будуть допущені в порядку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.