В даний час автономні системи екстреного гальмування стали звичайним явищем в автомобільній промисловості і теоретично можуть врятувати життя. Однак на практиці вони не завжди працюють так, як задумано.

За минулі роки були проведені різні випробування автономних систем екстреного гальмування, і Автомобілі різних брендів з тріском провалилися. Тепер ми можемо додати Tesla до цього списку.

Під час недавньої демонстрації безпеки в Китаї було показано, як Біла Tesla Model 3 врізалася в манекен для пішохода при випробуванні його системи AEB. Електричний седан не помітив манекена і врізався прямо в нього. На іншому відео показаний червоний Model 3, який врізається в манекен, що йде по пішохідному переходу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Перегляд другого відео з низькою роздільною здатністю при відтворенні показує, що Модель 3 дійсно розпізнала об'єкт перед собою, про що свідчить Червона область на центральному екрані. Однак до того часу, як машина помітила манекен, було вже пізно. Якби це була реальна людина, результат міг би бути смертельним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.