Згідно з новим звітом, Razer випадково розкрила особисту інформацію понад 100 000 гравців протягом майже місяця.

Читайте Знай в Google News!

Дослідник безпеки Володимир Дяченко виявив, що дані клієнтів на веб-сайті Razer стали загальнодоступними 18 серпня через неправильну конфігурацію сервера. Відредагований зразок, зображений нижче, показує записи замовлень, зроблених в цифровому магазині компанії, з розкриттям особистої інформації, включаючи адресу електронної пошти та поштові адреси, тип замовленого продукту і номери телефонів. Інформація про кредитну картку не була включена.

Виявивши неправильну конфігурацію в мережі, Дяченко каже, що він кілька разів звертався до Razer протягом трьох тижнів, перш ніж отримав відповідь. У заяві, надісланій Дьяченко, виробник ігрового обладнання визнав неправильну конфігурацію сервера і що витік даних потенційно розкрив особисту інформацію, таку як повні імена, номери телефонів і адреси доставки для клієнтів. Razer стверджує, що не було" витоку інших конфіденційних даних", таких як способи оплати, і що 9 вересня була виправлена неправильна конфігурація. Компанія Razer підтвердила проблему в електронному листі на адресу The Verge і повідомила, що клієнти, у яких є які-небудь питання з приводу витоку, можуть звернутися за адресою DPO@razer.com.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Незважаючи на те, що конфіденційна платіжна інформація не була розкрита, особиста інформація, включаючи адреси електронної пошти, може бути використана в фішингових кампаніях для отримання додаткової інформації, такої як паролі для онлайн-рахунків або платіжні реквізити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.