У міру того, як все більше і більше моделей C8 Corvette Stingray потрапляє в руки покупців, неминуче буде зростати число аварій. Цей C8, пофарбований в жовтий Колір Accelerate Yellow, є одним з перших, які, як ми бачили, повністю зруйновані в результаті аварії, а не просто сильно пошкоджені.

Читайте Знай в Google News!

Нам не вдалося знайти ніяких подробиць про аварію, але, схоже, вона сталася в Арізоні. Спортивний автомобіль, безсумнівно, буде відправлений прямо на звалище, і, враховуючи, наскільки серйозні пошкодження, ми сумніваємося, що хоч якусь його частину можна врятувати і продати.

Великої шкоди було завдано кожному куточку Корвета. Передня частина абсолютно невпізнанна, і всі передні панелі кузова відсутні. Все, що ми можемо бачити, - це два колеса і зруйнована конструкція. Як і вся машина, передок теж засипаний піском.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обидві сторони Corvette також сильно пошкоджені, зокрема колеса. Як і передня частина, задня частина також значною мірою невпізнанна з відсутньою панеллю і зламаною кришкою капота. Судячи з пошкоджень, здається цілком можливим, що автомобіль кілька разів перекотився після з'їзду з дороги.

Неясно, що викликало аварію, але цілком очевидно, що машина їхала відносно швидко, хоча і не обов'язково перевищувала обмеження швидкості. З урахуванням сказаного, ви, звичайно, не очікували б такого збитку, якби Corvette рухався зі швидкістю 30 миль на годину (48 км / год).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.