Left 4 Dead 2, культовий шутер від Valve про зомбі, в наступному місяці виповнюється 11 років. Сьогодні гра отримує останнє масштабне оновлення - The Last Stand, створене командою оновлення спільноти Left 4 Dead і схвалене самою Valve. За словами Polygon, це також перший новий вміст, доданий до гри з 2012 року. (Це був DLC Cold Stream, створений спільнотою.)

Читайте Знай в Google News!

Оновлення додає в гру масу нового контенту: нова зброя, нові карти, нові типи ворогів, невикористовувані діалоги і навіть нову кампанію. Оновлення можна завантажити безкоштовно, і в сам Left 4 Dead 2 можна грати безкоштовно до 28 вересня, так що немає причин не отримати його прямо зараз.

І це не перший - і не найгучніший-раз, коли Valve схвалює фанатське оновлення однієї зі своїх ігор. Ця честь дісталася Black Mesa, рімейку оригінальної Half Life, на створення і публікацію якого пішло 15 років.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.