Apple була епіцентром розбіжностей щодо її політики, особливо коли справа стосувалася її App Store або Apple Pay. Згідно з останніми повідомленнями, ЄС розглядає нові правила, які можуть вимагати від компанії відкрити конкурентам свою платіжну технологію iPhone. Європейська комісія заявила сьогодні, що ці потенційні нові правила нададуть іншим платіжним сервісам доступ до деякої інфраструктури, такої як NFC, яка вбудована в Смартфони.

Читайте Знай в Google News!

Хоча в ЄС прямо "Apple" не згадується, вважається, що цей крок спрямований проти Apple. У червні цього року Європейська комісія почала антимонопольне розслідування щодо Apple Pay. За даними Європейської комісії, розслідування розгляне деякі з політик Apple. Це включає примус розробників додатків до використання системи покупок всередині програми. Він також розслідує політику, яка забороняє розробникам повідомляти користувачам, що в інших магазинах є дешевші альтернативи.

РРО в смартфоні, фото: Пинтерест
РРО в смартфоні, фото: Пинтерест

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.