Технічний стартап Zoox став четвертою компанією, що отримала дозвіл влади штату Каліфорнія на тестування своїх безпілотних автомобілів без наявності водія в авто.

Читайте Знай в Google News!

Наслідуючи приклад Alphabet's Waymo, китайського запуску AutoX і Nuro, Zoox зможе протестувати два автономних автомобіля без водія за кермом на певних вулицях недалеко від штаб-квартири Foster City. Рішення Департаменту транспортних засобів Каліфорнії є чудовою новиною для Amazon, оскільки найбільший у світі інтернет-магазин придбав Zoox в червні приблизно за 1,3 мільярда доларів.

Компанія, заснована Джеффом Безосом, активно розвиває технології автономного водіння, а також брала участь у раунді фінансування в розмірі 530 мільйонів доларів від стартапу Aurora Innovation на початку 2019 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли компанія оголосила про угоду про покупку Zoox, Amazon заявила, що дозволить компанії продовжувати працювати як самостійний бізнес, зберігши генерального директора Айші Еванс і співзасновника і технічного директора Джессі Левінсона.

У липні агентство Reuters повідомило, що гігант онлайн-торгівлі також пообіцяв зберегти 900 з гаком співробітників Zoox через винагороду в розмірі 100 мільйонів доларів США. Однак Amazon може відмовитися від Угоди, якщо багато хто з них відмовляться від її пропозицій. Amazon заплатить 1,3 мільярда доларів готівкою за придбання Zoox, і сторони очікують, що угода буде завершена у вересні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.