Koenigsegg продовжує вносити останні штрихи в Jesko, перш ніж виробництво почнеться ближче до кінця 2020 року, і, хоча автомобіль створювався багато років, очікування того варте.

Нове відео, опубліковане в мережі шведським автовиробником, дає нам кращу можливість "почути" Jesko на сьогоднішній день. Він не тільки приголомшливий, але й несхожий на будь-який інший Koenigsegg до нього.

Читайте Знай в Google News!

Як і Koenigsegg Agera, яку він замінює, Jesko оснащений 5,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом. Однак двигун Jesko сильно відрізняється від двигуна Agera і має плоский 180-градусний колінчастий вал. Це дозволяє двигуну розвивати швидкість до 8 500 об / хв і створює дуже унікальний звук. У той час як попередні моделі Koenigsegg видавали глибокий і Громовий рев при прискоренні, це відео показує, що Jesko виє дуже схоже на Безнаддувний V10 або V12, коли він досягає максимальних оборотів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.