У США перші три місця в рейтингу найбільш продаваних смартфонів займають iPhone 11, iPhone 11 Pro Max і iPhone SE 2020. Аналітична компанія Counterpoint показала топ-десять найзатребуваніших смартфонів на території США на початку вересня.

Читайте Знай в Google News!

Рейтинг свідчить, що багато американців не дочекалися анонсу iPhone 12 і вирішили придбати раніше випущені моделі смартфонів Apple.

Перші три місця в рейтингу найбільш продаваних смартфонів в США займають iPhone 11, iPhone 11 Pro Max і iPhone SE 2020. Компанія Apple також зайняла 5 і 6 місця зі своїми смартфонами iPhone XR і iPhone 11 Pro.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5g, Galaxy Note 20 5g і Galaxy S20 5g також потрапили в цьому список, зайнявши 4, 8 і 9 місця. За словами аналітиків, нещодавно анонсований Samsung Galaxy S20 Fan Edition теж може стати дуже популярним смартфоном і потрапити в десятку вже найближчим часом. Смартфон доступний у великій кількості кольорів, а його пластиковий корпус виробник називає не недоліком, а навпаки перевагою.

Також аналітики вважають, що компанія Samsung має провести масштабну рекламну кампанію для запобігання спаду продажів своїх смартфонів.

У десятку потрапили також дуже доступні смартфони LG Stylo 6 і LG K51.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що відомий гольфіст запустив м'ячик через салон рідкісного LaFerrari Aperta, відео.

Як повідомляв Знай.uа, вчені знайшли зв'язок між глобальним потеплінням і споживанням електрики.

Також Знай.uа повідомляв, Apple показала приголомшливу статистику App Store, з чим доводиться стикатися розробникам.