Нещодавно на ПК з'явилися 2 гри Metal Gear Solid від генія ігробудування Хідео Кодзіми.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, це не перший раз, коли консольні ексклюзиви виходять на ПК; більшість ігор з'являються на ПК через 2 роки після того, як гра з'явиться на консолях.

На жаль, на сучасному обладнанні (особливо в першій грі) ігри виглядають трохи грубо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Геймери вважають, що це явно не найкращий спосіб випробувати ці класичні ігри. Вже краще дочекатися ремейка з сучасною графікою, якщо такий взагалі буде. А чіпати старі ігри з бажанням розчути ностальгією геймерів - далеко не найкращий варіант привернути до майбутніх ігор увагу.

Metal Gear Solid, скриншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.