На цьому тижні DxOMark оголосив про зміну правил оцінки камер для смартфонів, пообіцявши випустити оновлений рейтинг нових камерофонів в кінці жовтня.

Читайте Знай в Google News!

"Оновлення: ми вносимо деякі захоплюючі зміни в наші протоколи тестування і відклали кілька оглядів DXOMARK, поки ми це робимо. Ми знаємо, що ви з нетерпінням чекаєте нових результатів, які з'являться наприкінці жовтня. Залишайтеся з нами для отримання додаткової інформації."- повідомляється на сайті DxOMark.

У жовтні очікується поява на ринку флагманських смартфонів лінійки Apple iPhone 12 і Huawei Mate 40. Очевидно, що шанувальники обох брендів і самі виробники будуть розчаровані, якщо смартфони не зможуть перемогти нинішнього лідера рейтингу - Xiaomi Mi 10 Ultra, який набрав 130 балів.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

DxOMark раніше вносив різні зміни в свій оціночний тест. Так що ця інформація не була повністю несподіваною.

У п'ятірку лідерів DxOMark тепер також входять Huawei P40 Pro, Honor 30 Pro+, Oppo Find X2 Pro і Xiaomi 10 Pro.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.