Оскільки понад 20 великих міст з усього світу оголосили про плани заборонити рух бензинових і дизельних транспортних засобів до 2030 року, автовиробники повинні залишатися попереду всіх.

Читайте Знай в Google News!

Rolls-Royce вже готова перейти на електрокари.

У той час як більшість гравців автомобільної промисловості вирішили випустити гібриди і підключаються гібриди перед тим, як представити електромобілі, компанія Goodwood відмовиться від гібридів і запустить автономну модель з нульовим рівнем викидів.

За словами керівника Rolls-Royce, такий автомобіль, що з'явився "в цьому десятилітті"," ідеально підходить "до бренду, тому що"він безшумний, і це є причиною переходу безпосередньо від горіння до електрифікації".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Rolls-Royce, carscoops

Передбачається, що він замінить Wraith і Dawn, життєвий цикл яких наближається до кінця, І EV може базуватися на тій же платформі, що і нинішній модельний ряд автовиробника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.